X-masparty De Zieke Zjieratten

Deze keer vond de X-mas party van de Zieke Zjieratten plaats op een totaal vernieuwde locatie die door de stad werd gerenoveerd: het vroegere pand werd Backstage en nadien Hopzaal genoemd. Bij het binnen komen langsheen een pikdonker inkomruimteken kom je nadien in het meer verlichte gedeelte. 
De accomodatie van deze zaak is tot in de details perfect uitgestippeld. Een professionele camerabewaking vanuit de techniekkamer zorgt voor een veilig gevoel in deze uitgangsbuurt. Opvallend in deze zaal waren het gebruik van herbruikbare bekers. Dit is een zeer goed alternatief voor wegwerpbekers op feesten, fuiven en evenementen. Dit kan alleen maar ten goede komen voor het milieu en is daarvoor een uitstekend initiatief aangezien Ilva deze ter beschikking stelt aan de stadsdiensten. Een feestelijke en feëerieke  verlichting kreeg een speciaal accent in combinatie met glitterslingers, pakjes in allerhande afmetingen en hier en daar een kerstmannetje. 
De primeur aangaande het thema van de organiserende groep kregen wij reeds te horen. Hun kostuum zal vervaardigd worden door vakmanschap maar voor de humoristische noot zorgen de leden zelf voor de benodigdheden. Het versieren van een hoed en de wagen decoratie zit ook in dit pakket.
Een variatie van dj stylen met Kjell en Kenny in de aanslag bij het begin van de avond. De Witten (Steven) en Stino (Stijn) volgde later op de avond. Het duo 'Tinaci' fungeerde als speciale gastvedetten en gaven een staaltje van techno-house klanken en tonen ten beste.
De aftrap voor de optredens werd met veel flair en kracht ingezet door Evi van 'n Orend met haar Rechteroever nummer. De terugkerende prins-kandidaat Svenneken bracht een nieuw campagneliedje uit met een 'betoverende' choreografie op de bühne met hippe samendans. Volgende in de rij was voor de "prinsj voor al de ajoinen die een droim kan laten uitkomen", de Joe (Joeri Mens); De voorzitter van AKV beschomt verlegt hiermee zijn grenzen en dit om de lat wat hoger te leggen... Het jong en uitbundig podium talent de Younes kronkelt zich in een dansritme met zwierige bewegingen en moedigt de aanwezigen aan om er een lap op te geven. De aankondiging van de ex-prins Werner door Younes is met enige vertraging verlopen dankzij de aanwakkering en aamoediging van het publiek. Een energieke Prins wenst na zijn show gedeelte aan iedereen een Zalige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar. Zijn achtergrond dansers en trouwe fans Jan-Jens-Rosalien en Kathy maakten het totale programma af.
Op de unieke deuntjes van techno muziek ontpopte het jeugdig volkje zich in een minimum van tijd als marsmannetjes en robots op een fictieve planeet. Het feestgedruis laat zich voelen met jinglebells, the French Cancan gedraaid door de gast dj's en goedgekeurd door alle dansliefhebbers.Een ludiek evenement dat alleen maar een dikke pluim verdiend met een warm gevoel in deze duistere kille dagen rond de jaarwisseling.
 

 

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Oeirhois
  • Vincent Delforge
  • Nieulandt Metaalrecyclage

Prinsj 2024: Vincent