DRAtv en Oilsjt Mjoezik zijn nu één team

Digitale Regio Aalst en Oilsjt Mjoezik bundelen de krachten op www.oilsjt.be.

Vorig jaar hadden beide organisaties de krachten al gebundeld om tijdens de Covid Lock-down de Aalstenaars toch te kunnen trakteren op een live talkshow met prominente carnavalisten. Hieruit vloeit nu deze samenwerking.


In het pand in Pieter Van Aelst zal de radiostream van Oilsjt Mjoezik donderdag 1 december opstarten. Streaming radio neemt steeds meer in populariteit toe omdat de kosten minder zwaar zijn, de kwaliteit superieur en het bereik wereldwijd is. In de studio zullen bekende Aalstenaars de revue passeren, de video hiervan kan u dan via de sociale mediakanalen volgen.

De samenwerking betekent dat de ploeg van DRA verslaggeving blijft doen via videoreportages. De klankfragmenten kunnen dan ook verwerkt worden in de radioberichten en programma’s. “We willen ons ook toeleggen op videoclips van de vele carnavalsnummers die uitgebracht worden. Wie geïnteresseerd is in onze artikels of video's kan terecht op www.oilsjt.be of wie enkel wil luisteren naar de muziek kan de gepaste app's downloaden via de I phone app store of voor Android google play store. ( zoeken naar: Oilsjt Mjoezik of Oilsjt.be)

Armoede initiatief "De glimlach van een kind" gaat van start

b_800_600_0_00_images_artikelfotos_november2021_Diego_zonder_honger.jpg

Foto:  Initiatiefnemers Diëgo en echtgenote

Het einde van het jaar is weer in zicht en voor velen onder ons is het al moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen.

Voor verschillende gezinnen is het dan extra lastig om een kerstgeschenk voor hun kind te kopen.
Daar zanger Diëgo Trivier zijn jeugd in armoede heeft doorgemaakt, begrijpt hij als geen ander wat een kleine attentie kan betekenen.

De uitgeweken Gentenaar zanger en zijn vrouw die momenteel het 'T Frituurke te Aalst uitbaten hebben een mooi project opgestart! "De glimlach van een kind"!

Momenteel kan je allerhande speelgoed en knuffels gaan afgeven voor kinderen van 0 - 12 jaar en dit tot 19 december. Enkel geschenken die bruikbaar zijn zullen ingepakt aangeboden worden .
In de week van 20 - 24 december zijn gezinnen "die het nodig hebben" welkom om een geschenk te komen kiezen voor hun kind. Een uniek fotomoment met de kerstman is ook mogelijk.

Wie interesse heeft mag een bericht sturen om een tijdstip af te spreken via sms 0499/35.46.20 of via de FaceBook pagina van 'T Frituurke Aalst.

Adres voor uw giften en afhalingen: 'T Frituurke - Kerkstraat 4, 9300 Aalst nabij de Grote Markt Aalst centrum.

We zorgen mee voor een mooie kerst dit jaar, wees welkom ❤️

Oilsjters koortpel Poesjakken

 Oilsjters kaartpel Poesjakken van AKV tes ter oever,

Het kaartspel met Nominette kost 12 euro en is te verkrijgen bij de leden van AKV Tes Ter Oever,Lavaprint, Gazet van de K , Las Fiestas, Liebaut, Café De Kat en Dranken Picqueur.

 

Page 1 of 8