DRAtv en Oilsjt Mjoezik zijn nu één team

Digitale Regio Aalst en Oilsjt Mjoezik bundelen de krachten op www.oilsjt.be.

Vorig jaar hadden beide organisaties de krachten al gebundeld om tijdens de Covid Lock-down de Aalstenaars toch te kunnen trakteren op een live talkshow met prominente carnavalisten. Hieruit vloeit nu deze samenwerking.


In het pand in Pieter Van Aelst zal de radiostream van Oilsjt Mjoezik donderdag 1 december opstarten. Streaming radio neemt steeds meer in populariteit toe omdat de kosten minder zwaar zijn, de kwaliteit superieur en het bereik wereldwijd is. In de studio zullen bekende Aalstenaars de revue passeren, de video hiervan kan u dan via de sociale mediakanalen volgen.

De samenwerking betekent dat de ploeg van DRA verslaggeving blijft doen via videoreportages. De klankfragmenten kunnen dan ook verwerkt worden in de radioberichten en programma’s. “We willen ons ook toeleggen op videoclips van de vele carnavalsnummers die uitgebracht worden. Wie geïnteresseerd is in onze artikels of video's kan terecht op www.oilsjt.be of wie enkel wil luisteren naar de muziek kan de gepaste app's downloaden via de I phone app store of voor Android google play store. ( zoeken naar: Oilsjt Mjoezik of Oilsjt.be)

Onze Sponsors

  • Vincent Delforge
  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Oeirhois

Ook Relevant