Afscheidsbaal Nick van den N'orend 2014

Een hartverwarmende ontvangst door de gastheer vormde reeds het basisrecept voor een wervelende combinatie van entertainment gemengd met een lach en een traan  Een speciaal ontwerp met een bedankingslogo dat zowel op de nominette als de button stond kregen alle bezoekers mee naar huis als aandenken. Al grote opkomst met de gebruikelijke feestdrankjes en hapjes lagen aan de basis voor een gevarieerde euforische muzikale avond en nachtelijke uurtjes.

De presentator van dienst  Kevin Meert welke uitgekozen was om het feest aan elkaar te praten. Een verwelkoming in het algemeen en direct een sensibilisering van zijn medewerkers, soulmate Femke en een flink aantal steunende familieleden en uitverkoren vrienden om het podium te bestormen en hen van harte te danken voor de superieure samenwerking.
Elk van deze personen spelen een belangrijke rol in zijn prinsen bestaan. Als verrassing en teken van dankbaarheid werd een mooie foto en een reeks nominetten in een zwarte kader achter glas aan elkeen overhandigd. Daaropvolgend een surprise optreden van zijn jongste team leden. De jeugdige knapen Jason en Jasper hebben als eerbetoon al hun energie en dankbaarheid voor hem getoond doordat zijzelf 'de koning te rijk' zijn geweest om met zo'n prachtige persoonlijkheid steeds mee op pad te gaan als backstage dansers. Een uniek geschenk met een nostalgische retro foto kreeg Nick van zijn gelegenheids dj de Steven (ex-prinskandidaat 2012). De toeschouwers volgden met wat weemoed maar met veel aandacht zijn eind nummer. Een openbare vacature voor 'n Orendprinsj is hierna één van de mogelijke doelen.
Een delegatie waarvan Peter-Dajo-Lieve-Lovely deel uit maakten van de Leedse kandidaten voor prins, bierprins, jeugdprins en jeugdkeizerin kwamen een blits bezoekje brengen. Alsook de Zottegemse carnavalprins Wesz was van de partij aangezien hij zelf een Oilsjerse roots bezit. Een verrassend gelegenheidsduet werd gebracht door Gilles De Boeck en Stijn Cleemput met het liedje "spagen"
Het zal een positieve wending zijn een jonge en talentvolle aanwinst in het bestuur en comité van de rechteroever te mogen meerekenen.
De vrouwelijke kandidaten Evi en Charloes lieten zich ook als ervaren sterren in het daglicht stellen met een bijzondere getinte sierlijke show. En natuurlijk Svenneken niet vergeten, die weer alles gaf om het publiek te entertainen.
Uit 'oude doos' kwamen ex-prinsen Cali(Christof Corthals) en Dave met d' n Orendwoik nog eens extra op de koart  te zetten... Bij deze categorie behoort ook ex-prins Ivo de Troyer(1995) en Chris Boone . Onze Oilsjterse kandidaten waren in topvorm en genoten duidelijk om reeds hun commercieel campagnenummer op te voeren voor hun fanatieke fans. Zowel Younes, de Joe en Salami droegen hun herkenbare kleuren of persoonlijk kenmerken zoals een brilletje of een snor of een supermanachtige letter en uitzonderlijk dit keer een oranje gebreide muts voor Pascal Solemé.
Een allerlaatste show verwezenlijkt met een zichtbaar aangeslagen en geemotioneerde gastheer ontstond door de samenzang met prins Werner Kinoo. Deze werden omringd door een enorme groep van leden van AKV de Popollekes in rouw getooide weduwen en weduwnaars.. Zij hadden een feestelijke kroegentocht georganiseerd om hun favoriete prins van 2014 te vergezellen om de eindfase van zijn 'prinsenmandaat' in te zetten.
 
Foto's: Oilsjt Een Weireldstad

DRA was op het afscheidsbal van de Nick. Een graag geziene gast,en overal aanwezig, tegen iedereen een leuk woordje.We vroegen Nick en andere mensen naar zijn prinsenjaar.(zie zeker ook naar deel 2. )

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Oeirhois
  • Vincent Delforge
  • Nieulandt Metaalrecyclage

Prinsj 2024: Vincent