Ewa Bekost - vastelauved-USB

Voor vele Aalstenaars zal 2022 weer een jaar in mineur worden zonder onze 'vastelauved'. Zowat iedereen had er terug zin om tijdens de carnaval nog eens los te gaan. Ook de muziekgroep Ewa Bekost begon in oktober met volle moed voor een nieuwe vastelauved-USB. De zesde reeds in de reeks. Ooit begonnen als de liedjes die in de kast bleven liggen eens uit te brengen naar ondertussen jaarlijks proberen vindingrijk te zijn en goede teksten en nummers maken.

2017 : Stekt der em in
2018 : Stekt ze der in
2019 : Stekt der em nie in (onlaain - gratis download)
2020 : Stekter Hans in
2021 : Weir steken em derin (in aa bis)
2022 : Z'es (6) ver der em in te steken

Dit jaar zijn de teksten opnieuw heel divers. Van de circulatieproblematiek over het gebruik van de stepkes in Aalst tot een liedje over mennen Chow Chow die toevallig ook Chow als naam heeft. Een bonte mix van ambiance-nummers (Mankeren Voizen, Wie eet ons eireken gepikt, Komt bestellen) maar ook enkele luisternummers (De Kapetoin, Ons spektaukel, Woor es men keir) en opnieuw een hommage aan de Voil Zjannet. Afsluiten doen we met de gitaar waar we mijmeren over carnaval 2023 (Lotj ons de stoet weer beleven).

Tjen Soete, Kris Van De Velde en Stijn Van der Heyden zijn terug fier op hun brouwsel voor carnaval 2022.
Ook Hans Van Bever, beter gekend als Oeirekes is terug van de partij. Hans is zowat een ere-lid van de groep en zal ook dit jaar ons assisteren op het nummer 'Fiëst Van't Joor'.

De nieuwe USB wordt voorgesteld op vrijdag 21 januari via de Facebookpagina van Ewa Bekost en zal online te koop aangeboden worden via www.ewabekost.be en ook exclusief bij Feestartikelen Liebaut. Wie de USB online koopt zal deze (opnieuw) in de brievenbus terug vinden binnen de week na bestelling. Voor de 15 nieuwe nummers betaal je 16 euro.

Webradio

Muziek

Onze Sponsors

  • Oeirhois
  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Vincent Delforge

Ook Relevant

Prinsj 2024: Vincent