Crooner zanger "Diëgo" brengt nieuwe "TOP" CD uit !!

Digofront.jpg

De CD "Liefde voor altijd" is er gekomen door hard aan de weg van het succes te timmeren.
Onder impuls van zijn grote liefde Wendy, zijn passie voor muziek, toegewijde fans en zijn producers Davy Willaert en Giovanni Verhoeven mag "Diëgo" zijn gloednieuwe CD op 14 november 2020 aankondigen. Er staan zeker drie nummers op die u zeker in vervoering zullen brengen.

Van jongs af aan artiesten alure's.
Anders dan Covid-19 heeft Diëgo het muziekvirus al te pakken van zijn zevende levensjaar.
Voor zover hij zich kan herinneren stond hij toen al alle Vlaamse klassiekers van rond de jaren 90' mee te zingen.
Muziek is sinds zijn jonge leeftijd de rode draad geweest in zijn leven.
Het toenmalige muziekprogramma "Tien Om Te Zien" van VTM stond hoog op de wekelijkse agenda van TV programma's.
Toch bleef het zingen vele jaren beperkt tot familiefeestjes en de badkamer.
 
Een groot repertoire.
Door de jaren heen is zijn repertoire uitbreid naar alle mogelijke genres zoals: crooners, swing, big band, jazz tot pop en rock.

Liedjesteksten van buiten leren en toonvast performen was voor Diëgo geen probleem.  Zijn twee beste vrienden waren er van overtuigd dat er meer in zat en raadden Diëgo aan om met zijn talent naar buiten te komen.

Van Semi tot professioneel.
En zo geschiedde, sinds enkele jaren heeft Diëgo Trivier een kunstenaarsstatuut en treed nu op als allround zanger. Zijn ervaring heeft hij de laatste jaren opgedaan door aan enkele zangwedstrijden deel te nemen zoals die van: Be.amused , Ame productions en de gouden microfoon van Ment tv. Op de laatste wedstrijd werd hij vierde in de finale, zeker iets om trots op te zijn, aldus Diëgo.

Digo_gittaar.jpg


Klaar voor het echte werk.
In 2018 is dan ook de eerste CD verschenen met Engelstalige ballades onder het label van Gunpowder studios. In 2019 is dan de eerste Vlaamstalige single verschenen onder het label van Art of Roy.

Een jaar later is Diëgo klaar met zijn album met nog meer Vlaamse liedjes. Deze heeft hij tezamen met Davy Willaert van (Ad fundum) Fasttrack productions en Giovanni Verhoeven van Studio Gvk productions gemaakt.
De release is gepland op 14 november 2020.

Digo_cd.jpg
Cover CD "Liefde voor altijd"


Selfmade man.
Diëgo is een autodidact, zoals de meeste zangers die het gemaakt hebben, dit geeft garantie dat de nummers die hij brengt met passie gezongen worden.

In het verleden mocht hij reeds het podium van de Ledebergse feesten en de Wittouck feesten delen met diverse gekende zangers zoals: Stefan Edwards, Danny Fabry, Luc Valentino, Mike Grondy & Andrea Shön, Francois van Dijck, Pascal Montelli, Chris Moran en Shila.

Goede doelen.
Diëgo heeft ook gemerkt dat zijn muziek de mensen opbeurt en zo heeft hij tijdens deze corona pandemie 32 woonzorgcentra's bezocht.

Jaarlijks organiseert Diëgo een viertal benefieten waar hij samen met zijn medewerkers geld ophaalt voor goede doelen zoals: Make a wish, KAA Gent foundation en vzw's rond spierziekten of psychosociale problematiek.


Huwelijksbootje.
Zonder zijn grootste fan en liefde van zijn leven "Wendy" zouden deze inspanningen niet mogelijk zijn. Wendy steunt hem volledig in zijn passie voor muziek.
Diëgo en Wendy baten tezamen een frituur uit in het hart van de stad Aalst. deze verbintenis wordt verzilverd op 10 oktober 2020 door een huwelijk. Proficiat aan het jonge koppel!

Diigofrit.jpg

U kan Diëgo ook verder volgen op zijn facebookpagina
Trivier Diëgo
Allround zanger
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://www.facebook.com/coverzangerdiego/
0499/354620

Webradio

Muziek

Onze Sponsors

  • Vincent Delforge
  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Oeirhois

Ook Relevant

Prinsj 2024: Vincent