Oilsjterse Carnavalshow 2021 - het vaccin tegen de wanhoop en verzuring!

Het beste vaccin tegen wanhoop en verzuring is de "Oilsjterse Carnavalshow 2021"!

DRAtv en Oilsjt Mjoezik slaan de handen in elkaar! Deze beide bekende Aalsterse media kanalen zullen op carnavalzondag vanaf 12 uur prominente gasten aan het woord laten. Via een livestream en radio uitzending op 105.1 FM, bijten zij de spits af met een interactieve show. Moderators zullen bekende carnavalisten prangende vragen stellen.

Er zijn ook prijzen en carnavalsliederen te geef in deze uitzonderlijke vastelauved editie. Kijkers kunnen interactief communiceren met een vast panel.

Door de gekende pandemie kan het Aalsterse vastenavondfeest in het centrum niet doorgaan. Als u het toch voelt kriebelen kan u afstemmen op de "Oilsjterse Carnavalshow 2021"
U kan daarvoor terecht op de websites: oilsjtmjoezik.be of kortweg oilsjt.be.

Deze uitzending geniet de goedkeuring van De Stad Aalst maar is onderhevig aan strenge voorwaarden die de veiligheidscel en betrokken diensten heeft opgelegd aangaande Covid 19. Alle activiteiten moeten gemotiveerd en tijdig aangevraagd worden. DRAtv en Oilsjt Mjoezik willen niet de schijn creƫren dat hun uitzending een vrijgeleide is om lucratief evenementen te organiseren. Er is immers nog altijd een verbod van samenscholing en verkleedpartijen van kracht in het stadscentrum van Aalst.

Laat ons er een mooie virtuele belevenis van maken.
Tot zondag 14 februari vanaf 12.00 u !

Onze Sponsors

  • Oeirhois
  • Vincent Delforge
  • Nieulandt Metaalrecyclage