Postzegels 45 jaar Keizer Kamiel

Dit jaar vierden de Aalsterse Carnavalisten het 50-jarig bestaan van Prins Carnaval Kamiel Sergeant. Volgend jaar (2014) is echter weer een reden tot feesten. Dan zal Kamiel 45 jaar door het leven gaan als Keizer Carnaval. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de koninklijke Postzegelkring Philatelia Alosta een postzegel ontworpen.

De postzegel toont Kamiel tijdens carnaval, zoals iedereen hem kent. De foto die op de postzegel staat afgebeeld is gemaakt door André Permentier en is nog nooit eerder vertoond. De zegel heeft een frankeerwaarde "1" voor binnenlandse zending en is apart of op volledig vel verkrijgbaar. De kostprijs van deze zegel is €2/stuk of bij afname van een volledig vel - 20stuks - aan €35/vel.
 
Voor de echte verzamelaars is er ook een luxeblad ter beschikking. Op dit blad staat de foto die op de postzegel is gebruikt afgebeeld met gestempelde postzegel, gesigneerd door Keizer Kamiel. Dit blad is verkrijgbaar aan €10/stuk.
Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.
 
Iedereen met een hart voor Carnaval zal dit souvenir willen hebben. Wees er dus op tijd bij om uw exemplaar te bestellen want OP=OP !
De postzegels en/of luxebladen kunnen besteld en aangekocht worden bij de bestuursleden van Philatelia Alosta of via mail op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Botermelkstraat 3 - 9300 Aalst. Tel : 053/70.07.83. 
Ook op de Internationale Ruilbeurs die plaats vindt op 7 december in de Sint-Annazaal zal er een mogelijkheid zijn tot aankopen van deze exemplaren aan de infostand. 
 

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Vincent Delforge
  • Oeirhois

Prinsj 2024: Vincent