Afscheidsbal prins Evy

Voor iedere bezoeker was er een praktische neksleutelhanger als herinneringsgadget en een inkombandje in haar voorkeurkleur : oranje. Het was een fijne keuze om de kantine van den Iendracht Oilsjt eens in te palmen voor rechteroever carnavalevenementen. Een receptie met zelfgemaakte gevarieerde toastjes konden met waardering van de aanwezigen geproefd  worden en de bubbles volgden.


Informatie aangaande de opvolging voor '16 zijn als volgt bekend : op za 27/02/16 zal de prinsen verkiezing van d'n Orend plaats vinden (locatie nog te bepalen). Om vijgen na Pasen niet letterlijk te moeten nemen zal de stoet in de wijken om en rond d'n Orend passeren op Paaszondag 27 maart 2016 vanaf 13u. De huidige mannelijke bestuursleden mogen met prinsj Evy vanaf heden als eerste vrouwelijk bestuurslid verwelkomen. Zij heeft de carnavalsmicrobe reeds ontdekt als jeugdprinses in 1986 waar zij tesamen met Geert Marcoen schitterden als jong duo. Momenteel is ze ook bestuurslid van AKV Wadesdavoriet.  


Enkele bijzondere personen uit haar entourage, haar campagneteam en zeer gedreven medewerkers werden bedankt : vooreerst haar echtgenoot Koen met hun dochterke Jolien welke steeds op gang is geweest en heel veel dansjes heeft uitgevoerd. Daarnaast ook haar ouders en campagneleider Sven De Moor van AKV de Zoipers, haar sponsors en haar tekstschrijvers : Tom Vermeir met Bart De Nys voor het zeer gevoelige afscheidslieken waarop vele traantjes vloeiden. Van de Schaa Meekes nog de danseresjes Peggy en Kelly welke haar steeds bijgestaan hebben. Deze 2 dames kregen nog een T-shirt met moderne versie van haar logo als blijvende souvenier van een druk prinsjenjoar.
De kostumering werd tot in de puntjes door Katrien Anez verzorgd. Er werden afwisselend oorkondekes ingekaderd met de 5 nominettekes van verschillende kleuren uitgereikt als bedanking en tevens ook flessen Cava met speciaal etiket : bedankt prinsj Evy vèr '15. Haar medeprins den Joeri was haar special guest en zong tal van liekes als dank voor het onvergetelijkheid fantastische jaar. Veel dank aan alle mensen welke hun steentje hebben bijgedragen om haar een uniek en ongelooflijk prinsjenjaar te bezorgen.Voor haar opvolgers Jel en Potrel alvast een sportieve vriendschappelijke campagneperiode voor 2016. Wie weet wordt Evy in de toekomst  vrouwelijke kandidaat voor 't stad ?? 

we zien wel......

 

Afscheidslied

Reportage

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Vincent Delforge
  • Oeirhois

Ook Relevant

Prinsj 2024: Vincent