Reportage campagne bal De Cali ver 2016

Vele opeengestapelde paletten vormden een voortreffelijke functionele uitstraling waarbij : mannequin poppen - kassa- rekken en alle promotiemateriaal in zijn totaliteit werd tentoongesteld. Tesamen met de grote affiche zeilen en sleutels en verlichte wand aan de zijkant bloeide de flora open met de decoratieve Pop-Up-Store. Menigeen hebben hier aan gewerkt zoals Shane De Smet van Eirg met zoveel anderen. Zijn promotieteam bestaat uit een samengestelde mengeling van leden uit AKV : Possensje-Bedesterd-zijn zjieverleppen-sjatrellen-drasj-eirg-de Zjieke Zjieratten twiekerniet en de Smauk es ter af-toerenbiejoekes verdeelden en wisselden de shiften. Achteraan bevond zich een intieme cali-chalet met heerlijke cocktails als opwarmer in rustige omgeving
.cali ver 2016
Vooraleer het grote publiek kwam opdagen, konden de autoriteiten - familieleden- bestuursleden van Feestcomité - persmedewerkers e.a nog aan een zeer uitgebreide receptie wagen met overheerlijke warme en koude hapjes. Nog tot in de vroege uurtjes werden alle medewerkers en trouwe feestvierders 'getrakteerd' op lekkere versnaperingen. Frügelmeisjes Shelsey-Tamara-Sofie-Kelly paradeerden in hun glitteroutfits lustig rond om hun 'koopwaar' aan te bieden. De show presentatie lag in het kamp van Jordy Ringoir welke dit met veel stijl en succes heeft voltooid. Drankenshop Van den Ameele zorgde dat de voorraad dranken tijdig ter beschikking stond voor de dorstigen uit nood te helpen. Bij het showgedeelte van Cai (Christoph Corthals-) waren vele rookmachines in werking tussen zijn elegante en schitterende choreografie ladies. Zijn spierwitte broek gecombineerd met een paars-oud roze uitgewerkt mantelpak kon rekenen op goedkeuring van de aanwezigen door een gewaardeerd applaus.
Reeds geruime tijd werden er fotos ingestuurd met calisongs als vaste onderdeel op het plaatje in alle 'vormen en 'maten'  De uiteindelijke 3 hoofdprijzen werden uitgereikt de bronzen prijs voor Erik Dooms - de zilveren voor Elien van AKV 'de smauk es ter af"  en tenslotte de gouden verdienstelijke eretitel voor Kristof Lauwers van AKV Bedesterd. De heropleving van d'n Orend konden wij zien met fantastisch optreden van Jel & Potrel met hun eigen verrassingen voor de gastheer. Voor prins Joeri was het super dat hij het weekend in Bouillon heeft onderbroken om hier aanwezig te zijn ... Alle kandidaten en ex-prins Jan uit Lede waren er, en van Bredene Bolleke met Dirk Cattoir als trouwe collega van echtgenote Wendy. In begin van de avond kreeg zij een hoogwaardig applaus voor haar wilskracht, gedrevenheid en inzet voor de kandidoat. Een campagnebus hield halt aan de hallen en kandidaat Toon  van Wieze kwam met een 55-tal vurige fans de dansvloer inpalmen. Op za 7 nov zal zijn campagnebal in café 'De Voermansrust' plaats vinden. Nu in rechte lijn naar de verkiezing toe het zal nog zeer spannend worden met zulke evenwaardige kandidaten en hier gaan we nog een tiejkeningske van mauken ....voor het nageslacht.!

Optreden de Cali

Interview met de Cali

Reportage 

De Cali Store

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval