Voorstelling Kandidaat Cali ver 2016

Cali ver 2016

Een tijdloos en rustiek interieur in het decor van dit authentiek kader van de 'Dutch Inn' werd door de prinsj kandidoat uitgekozen voor een stijlvolle en gezellige avond. Kenmerkend ook de familiaire sfeer met de bezoekers en de alerte uitbaters van dit etablissement. Een overvolle kroeg met ook gasten verspreid op het terras werden in de watten gelegd. De inleiding en de volledige presentatie kreeg een behoorlijk grappige noot door de welgekende entertainer Frank Van Rymenant. Ook al in de richting van professioneel kon hij 'de Steirken' en 'Quinten' overtuigen voor de goeie gang van zaken in verband met het muzikaal deel door dit DJ-duo.
Deze jongste telg bij de DJ's verkreeg in 2013 de kampioenstrofee in Aalst en omgeving. Meteen voor de plaatsjesdraaiers een vader-zoon samenwerking. De overige uitverkoren zaken staan ook op de lijst van de favoriete lokoilen : Sint-Annakring aan Roklijf - The Chaplin in Koolstraat - 't cafeetje Hofstade - het Volkshuis Houtmarkt. Een korte kennismaking vervoegd het officiële gedeelte  Christof Corthals zet persoonlijke zaken in het daglicht en praat openlijk over zijn relatie met Wendy Michiels en zijn oogappels met zoontje Vince en dochter Tiany. Een informatief deel aangaande zijn wedstrijd en al zijn campagne outfits met daaronder pullovers, T-shirts en schoenen.Bij aankoop van lingerie bestemd voor zowel mannen als vrouwen mag of kan men een leuke foto doorsturen naar zijn facebookpagina : caliver16#calisong.
De 5 meeste geprezen (likes) komen in aanmerking met de hoofdprijs als grote verrassing. Opmerkelijk ook tussen de talrijke bezoekers bevonden zich de ex-prinsen en nieuwe kandidaten van omliggende gemeenten. Als trouwe bezoeker ook van activiteiten bij de buren in Lede en Wieze werd Cali nu ook verrast met de komst van ex-prins Jan van Lee en nieuwe prinsjkandidoat ook den kandidoat Toon van Wies en Nico kwamen hun steun betuigen.
Nog op de agenda zal het eetfestijn zijn dat nog in zijn startblokken staat ergens in September in de kantine van d'n Iendracht aan de Bredestraat. De bekendmaking en uitreiking van de wedstrjd zal plaats vinden tijdens het campagnebal op za 31 Oktober '15 in de Florahallen. Als kers op de taart de uitvoering van zijn campagneliedje dat gerealiseerd is door Jordy Ringoir en het gekozen melodieken van zijn show team. De globale ondersteuning zal Nordin in goeie banen leiden voor gans zijn periode van actie voering naar de omstreden scepter. Nog een hectische periode staat voor de boeg maar hierbij al veel dank aan alle familieleden, sponsoringen, medewerkers, vrienden en kennissen voor de samenhang en de solidariteit in het aflgemeen. Er is nog een lange weg af te leggen naar de eindmeet...h Inn veirgetseldj oon't groeite publiek as kandidoot prinsj carnaval 2016.

 

 

voorstelling kandidaat prins Cali ver 2016 from DigitaleRegioAalst on Vimeo.

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Vincent Delforge
  • Oeirhois
  • Nieulandt Metaalrecyclage

Ook Relevant

Prinsj 2024: Vincent