Onze prins Joeri zijn nieuw kostuum

Er kwamen vele genodigden en vurige aanhangers naar het vredesplein afgezakt om als primeur het splinternieuwe pak van de verkozene te onthullen. Een overdonderend aanmoediging kreet kwam tot stand met gefluit, geroep en getier overheerste tijdens de intrede in de zaal. De populairste hits van deze kersverse prins kregen voorrang om het publiek volledig in de goeie sfeer te brengen. Zowel jong als wat oudere toeschouwers lieten zich van de bovenste plank horen om kwestie van de verfijnde keuze er gemaakt is door Joeri en zijn entourage.
De blauw-witte overjas met poefmouwen uitgevoerd ook in wit en blauw tot de elleboog is versierd met speciale stiksels onderaan. Op het fijn fluweel ook de blinkende swarovski edelsteentjes dat het ontwerp naar een grotere waarde brengt. Doordat op de achterzijde de afbeelding geborduurd zijn van zijn kinderen Robbe en Lotte heeft de huidige prins steeds zijn familie bij zich. In het midden van het borstgedeelte een logo afbeelding van zijn debardeur dat eveneens ook met gesofistikeerde apparatuur werd aangebracht. Het superman effect kwam hierdoor in de schijnwerker dat reeds geruime tijd het handelsmerk is geworden. Een narrenkraag is ook een opvallend detail dat niet kan ontbreken voor dit schitterend pronkstuk. Enkel de flamboyante hoed is tot stand gekomen door een professionele hoedenmaakster afkomstig uit onze Keizerlijcke Stede. De uiteinden van de punten aan de hoed zijn door een 8-tal muzieknoten in echt zilver aangestikt.
In het hoekje van het podium stonden er medewerkers met een verkoop van de luxe bladen. De achtergrond is een paarskleurig blad dat door 5 en visa versa 4 lintjes zijn geflankeerd wat een beetje als een collage van zijn verzamellinnekes kan beschouwd worden. Het complete blad werd verkocht voor 20 euro en is nog steeds verkrijgbaar bij de teamleden van AKV beschomt. De uitbaters Rudy en Els met hun personeel zijn een ganse avond zeer goed van dienst geweest om alle bezoekers op tijd te kunnen bestellen met allerhande dranken. Tussen de talrijke menigte, de fiere ouders van de prins. Voor de mama ook nog extra speciaal omdat zij reeds lang 'de moeder' is van alle cantinières van d'aa garde. In zijn geheel een succes als inzet voor de lange slopende weken en maanden die nog zullen volgen in dit uitmuntend jaar voor Joeri Mens als carnavalprins vèr '15 van Oilsjt.

Prins Joeri stelde zijn nieuw kostuum voor.DRA TV was er bij op de eerste rij.

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Vincent Delforge
  • Oeirhois
  • Nieulandt Metaalrecyclage

Ook Relevant

Prinsj 2024: Vincent