Afscheidsbal Den Board: Onze fantastische Prins Carnaval van 2013

Ongeveer één jaar geleden...
Peter Van Nuffel, beter bekend als "Den Board", stond in de Flora tegenover Steven Van Wesemaal in de verkiezingsstrijd voor Prins Carnaval. Toen al bleek dat hij geliefd was bij de Oilsjteneers... Hij won dan ook alle onderdelen van de verkiezing, en was een terechte winnaar. Een heel jaar lang gaf hij het beste van zichzelf. Ziek of niet ziek, groot of klein evenement, overal was hij aanwezig, in kostuum en met scepter. De vriendelijkheid en het enthousiasme waar hij overal aanwezig was, siert hem. Een ware Prins uit de duizend!

We bedanken Prins Den Board dan ook voor het fantastische jaar dat hij ons gaf. Hij was een echt fiere Prins van Oilsjt voor ALLE carnavalisten, het bewijs hiervan was een goed gevulde Florahal, met heel veel sfeer. 

DRA vroeg Peter naar zijn hoogtepunten: de popverbranding, zijn trouw(feest) met Regine en natuurlijk carnaval zelf. Ook zijn vrouw Regine vond het ook een schitterend jaar, ze was een ware steun voor Den Board. Het hoogtepunt voor haar dit jaar was het ten huwelijk gevraagd worden door haar eigenste Oilsjterse Prins Carnaval. Als verrassing droeg ze tijdens het afscheidsbal een lied op aan hem, geschreven door Tommeke. 
Ook de kandidaat prinsen hadden elk een cadeautje bij voor Den Board en gaven een kort optreden. Daarnaast kwamen ook de Arendprins Batjes én de kandidaat Arendprinsen Saskia en Nick het beste van zichzelf geven op het afscheidsbal.

Onze Prins Den Board heeft heel hard genoten van het afgelopen jaar en hij roept iedereen op om evenveel te genieten van het komende carnavalsjaar! Peter zal zich vervoegen bij de Prinsengarde en zal nog jaren verder doen in de carnavalswereld. Of hij nog prins zal worden? waarschijnlijk niet, tenzij hij zijn vrouw kan overtuigen...  

De twee kandidaten die nu streven naar de titel van Prins geven grif toe dat ze hun uiterste best zullen moeten doen om te evenaren wat Den Board allemaal heeft gepresteerd. 

Bekijk zeker onze videoreportages over het afscheidsbal en geniet mee van de mooiste momenten.

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Vincent Delforge
  • Oeirhois
  • Nieulandt Metaalrecyclage

Ook Relevant

Prinsj 2024: Vincent