De prijsuitreiking van Den Oitgerangzjeerde Jury

De leden van den Den Oitgeranzjeirde Jury hebben zich verenigd en zijn op zoek gegaan naar sponsors zodat zij de 3 beste van zowel de kleine, middelgrote en grote groepen kunnen voorzien van tal van waardevolle prijzenpaketten. Dit initiatief en nieuw concept werd voorheen goed onthaald en daardoor is het reeds de 3de editie van dit evenement.

Hopelijk komt er hiermee een Oilsjterse traditie tot leven voor in de nabije en verre toekomst. De groepen werden uitgenodigd met een verzoek om in hun carnavalsoutfit hun prijs in ontvangst te komen nemen, een kleurrijke menigte daagde dan ook op.

De voorzitster van de Oitgerangzjeerde jury verwelkomde de groepen in vol ornaat met een kostuum van de 'Vlaamse Primitieven'. Vervolgens is Peter van de linjekes verder gegaan met de presentatie en werden er dankbetuigingen geuit naar medewerkers en sponsors. De gastoptredens werden verzorgd door prins Werner en eveneens door de jonge Orendprins Nick. Deze hebben het allerbeste van hun succesvolle tophits gebracht waardoor de sfeer van carnaval opnieuw tot leven kwam onder het publiek. Amusement op het ritme van hun liedjes is gegarandeerd!

In volgorde kwamen volgende groepen in hun carnavalskostumering  hun prijzenpakket afhalen :
Voor de kleine groepen : 3) De Melkmoilen - 2) de Zjieke Zjieratten-twiekierenniet - 1) de Zwietzoel'n
de middelgrote groepen : 3) Drasj (niet aanwezig) - 2) Krejeis - 1) Beschomt
en de grote groepen : 3) Lotjonslos - 2) de Lodderoeigen 1) Possensje

Met een tevreden publiek en nobele organisatoren kunnen wij de weg openen voor een volgende editie en danken alle medewerkers voor hun inzet.

foto's: Carnavalaalstkoentje

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval

Onze Sponsors

  • Nieulandt Metaalrecyclage
  • Vincent Delforge
  • Oeirhois

Ook Relevant

Prinsj 2024: Vincent