Snapchat populair tijdens Carnaval!

Carnaval in beeld met POS

Jens, een Social Media liefhebber heeft reeds heel wat volgers op Snapchat. hij is momenteel te zien bij Disneychannel en ook in "Familie". Hij gebruikt regelmatig Snapchat om evenementen in kaart te brengen, en kwam zo op het idee dit ook te doen voor Aalst Carnaval. Hij ging op zoek naar een groep om één dag te volgen, en dat werd Possensje. Jens brengt dan ook alles in beeld, van het buitentrekken van de wagens uit de hallen tot aan het einde van de dag. De hele dag zal hij op de wagen meegaan en regelmatig sfeerbeelden posten op snapchat. 
Bedoeling is uiteraard om Aalst Carnaval op een goede en fijne manier in beeld te brengen. Dit alles zal op 7 Feb rechtstreeks te volgen zijn op zijn Snapchat account onder de naam: jensvangoethem. Mensen met een snapchat app kunnen hem toevoegen en kunnen alles volgen van begin tot eind.

Oilsjt Snapchat

Enkele mensen zijn zo net een project gestart: Oilsjt Carnaval tot leven brengen op Snapchat! Ik weet niet of u snapchat kent, dit is zeer populair bij jongeren. Het is de bedoeling dat iedereen via snapchat foto's kan sturen naar het snapchat account 'ajoinen' al deze foto's worden nagekeken en een selectie wordt op het openbaar 'verhaal' (Story) geplaatst van ons snapchat account! Zo kunnen andere mee genieten/lachen met alle zotte gebeurtenissen op oilsjt carnaval.
Dit kan natuurlijk alleen maar een succes zijn wanneer veel mensen weten van dit project. 
"Voeg dus 'ajoinen' toe op Snapchat en beleef carnaval!
Stuur uw snaps naar 'ajoinen' en like deze pagina."
https://www.facebook.com/oilsjtcarnavalopsnapchat/

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval