Ambiance op de Nacht Van De Zwette Maan

Opvallend rustig en stil op het moment dat de deuren zouden opengaan. De feestvierders kwamen geleidelijk aan op gang wat uiteindelijk zorgde voor een grote menigte en toeloop na middernacht. De oorspronkelijke reclameborden van Okapi Aalstar werden door Younes, Joeri en Evy ingepalmd door hun eigen karikatuurreclame te vertonen bovenaan de verdieping. Er werd ook gebruik gemaakt van de allernieuwste technologie projecties om rechtstreeks twitter teksten en foto's te vertonen op een groot scherm.
Na een korte verwelkoming volgde al snel een overweldigend super professioneel optreden met choreografie van hoog topniveau met name : De EXTREME DANCERS uit Denderleeuw. Deze dansers voorzien steeds de toeschouwers van Okapi Aalstar als cheerleader van amusement tijdens de matchen. In hun verfijnde glitter en glamour pakjes hebben deze 6 dansers het publiek een staaltje getoond van hun talent.
De 2 jonge Dj's wisselden elkaar af om alles zo goed mogelijk te doen weerklinken van zowel populaire carnavalliedjes als pop muziek en klassiekers. Het duo Krauker & Jos DJ zorgden voor de gigantische sfeer en entertainment.

De optredens van Younes, de Joeri, ex-prins Nick van den Orend, Charloes, Svenneken en Evy zorgden voor interactieve danspasjes van de aanwezigen en samenzang. Voor Evy was het nog een extraatje daar zij haar single van de drei Scha Meekes kon voorstellen voor het talrijke aanwezigen. Door het onverwachtse overlijden van prins Balou - André Marcoen - kon Pascal Soleme 'de Salami’ onmogelijk aanwezig zijn. Zijn campagneliedje werd voorgesteld door 3 medewerkers en werd door de aanwezigen met respect gewaardeerd.
Als afsluiter werd de tombola nog geleid na de show van ex-prins Werner met zijn 3 dansers : Stefaan, Kathy en Jan. Werner deed een grote inspanning om onderaan de doorschijnende box het winnende lotje te trekken. De gelukkige winnaar van de Flat screen tv was de 38-jarige Robby De Decker. Hij mocht de prijs in ontvangst nemen en trakteerde zijn beste vrienden op een drankje.

De nodige decibels klonken tot vroeg in de uurtje om en rond het Forum op deze supergeslaagde editie.

Het was dus weer vollen bak bij de snotneizen, en dat het niet altijd serieus moet zijn kan je zien in volgende reportage.
Geniet nog eens mee met de ambiance op de Nacht Van De Zwette Maan!

 

Affiche

Activiteit te Oilsjt

Webradio

Aftellen Carnaval