Tocht door de Faluintjes

De 'Tocht door de Faluintjes' kan zowel te voet als per fiets worden afgelegd vanaf 17 juli tot en met 15 augustus.

Er is keuze uit:

- Wandeltocht (+/- 10,5 km) met quiz en verschillende foto-opdrachten langsheen het parcours

- Fietstocht (+/- 22 km) met quiz enverschillende foto-opdrachten langsheen het parcours

- Mountainbike tocht (+/- 24 km)met een 'online' competitie op Strava.

Per inschrijving voor de wandel- of fietstocht ontvangt u uiterlijk de ochtend van de door u gekozen datum via mail volgende documenten:

routebeschrijving in PDF en een QR-code (om route eventueel via GSM te volgen) - opdrachtenformulier - antwoordformulier

Per inschrijving voor de mountainbiketocht ontvangt u van ons een GPX-bestand (om via GPS de route te volgen). U wordt eveneens toegevoegd aan een Strava-groep voor het registreren van de tijd die u nodig heeft om het parcours af te leggen. Verdere instructies hierover zullen u worden doorgemaild bij de bevestiging van uw inschrijving. Per ingevuld (en teruggestuurd) deelnameformulier kan u deelnemen aan onze wedstrijd.

Per categorie zijn er 3 prijzen. Bij de wandeltocht en de fietstocht worden de 3 winnaars telkens bepaald aan de hand van punten behaald bij de quiz en de foto-opdrachten, bij de mountainbikeroute worden de 3 renners met de snelste tijd beloont met een prijs. Het deelnameformulier dient teruggestuurd te worden uiterlijk om 23:59 op de door u bij inschrijving gereserveerde dag.

Kan u door onvoorziene omstandigheden de tocht niet op de door u gekozen dag afleggen, geef ons dan een seintje via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zodat we hiermee rekening kunnen houden bij het verwerken van de antwoordformulieren. Prijs: 5€ per deelnameformulier Meerdere deelnameformulieren per persoon/groep mogelijk. Elk tijdig teruggestuurd deelnameformulier neemt deel aan de wedstrijd. De winnaars worden 22/08/2021 bekend gemaakt.

Inschrijven kan via volgende link:

https://forms.gle/Tpmw9CNg9jxq1N1o6